Menu

Fase 1 opdatering

image Opdatering af fase 1
11. maj 2020 kl. 15:33
Fase 1 opdatering

 11.maj 2020

 

I forbindelse med genåbning af udendørsaktiviteter for idræts- og foreningslivet har bestyrelsen søndag aften modtaget dette fra Rødovre Kommune:

 

Genåbning af udendørsaktiviteter for idræts- og foreningslivet

Statsministeriet har den 7. maj 2020 offentliggjort en udvidet genåbning af samfundet (face 2), hvor bl.a. idræts- og foreningslivets udendørsaktiviteter kan genoptages, under de gældende sundhedsregler, så åbningen kan gennemføres sundhedsmæssigt forsvarligt.

Aftalen og genåbningen træder i kraft fra mandag den 11. maj 2020.

Det skal dog bemærkes, at udendørsaktiviteterne i Rødovre Kommunen først vil blive genåbnet når beredskabet inden for de kommende dage, har godkendt hvordan åbningen skal finde sted.

Det kan oplyses, at Børne- og Kulturforvaltningen er i fuld gang med at undersøge hvordan vi bedst muligt får lavet en forsvarlig genåbning.

I forbindelse med åbningen, vil der fortsat være en række restriktioner der skal følges, ligesom der skal udarbejdes en plan for benyttelse af områderne.

Indendørsfaciliteterne, inkl. klubhuse og toiletter er fortsat lukket for alt aktivitet.

Vi regner med i løbet af ugen at være afklaret på hvordan vi i fællesskab skal håndtere genåbningen. Herefter vil I blive kontakte på ny.”

 

Bestyrelsen har sendt oplæg om opstart af træning til Rødovre Kommune og vi er løbende i dialog med dem. Der er også en masse praktiske spørgsmål, som skal afklares. Vi vil holde Jer opdateret via hjemmesiden og Facebook.

 

Bestyrelsen