Menu

Brøndby Master Class

image
13. september 2019 kl. 13:17
Avarta–dag med gode input

Ni af klubbens trænere var søndag (22.09) for første gang en del af den såkaldte Master Class uddannelse, som klubben har indgået med naboklubben Brøndby.

Hvad de nærmere detaljer i uddannelsen og selve instrukser og øvelser gik ud, får klubbens ungdomsspillere på U9 til U13 holdene sikkert snart at mærke og forhåbentlig også på en effektiv og brugbar måde, der kan udvikle dem individuelt samt i situationer og spilforståelse under kamp.

Klubben har – som det forhåbentlig er blevet noteret og bemærket - indgået et udviklings-og samarbejde med BIF, som igen har indgået og udviklet programmerne i samarbede med Dansk Boldpil Union (DBU). Der findes flere tilsvarende slags initiativer og samarbejder landet over mellem superligaklubberne og øvrige klubber i regionerne.

Kurset, der foregik i og omkring Brøndbys anlæg og stadion, var et heldags arrangement, og ”gav et rigtig godt input til alle”, som sportslig leder Per Halskov udtrykker det. Han var selv en af de aktive deltagere og er desuden til daglig ansvarlig træner for vores U13-1.

Master Class er et løbende samarbejde mellem BIF og Avarta.

Luk