Menu

Stafet for livet 2019

image BK Avarta deltager i årets Stafet for livet
08. august 2019 kl. 09:30
Stafet for livet 31. august 2019

Avarta deltager i Stafet for Livet Rødovre på plænen foran Rødovre Rådhus. Stafetten løber over 24 timer fra lørdag den 31. august kl. 12:00 til søndag den 1. september 2019 kl. 12:00.

Vi stiller op under slogan:

At gøre lidt, er også at gøre noget

Holdet består af spillere fra Avarta´s Fodboldfitness og Veteranhold samt deres familie og venner og der er plads til flere.

Du kan stadig nå at deltage som deltager på vores hold eller tilmelde dit eget hold til stafetten eller deltage som sponsor eller med donation til stafetten – hvor al overskud går ubeskåret til Kræftens Bekæmpelse.

Du er også meget velkommen til at støtte ved at komme som publikum og se på os og al den gode underholdning på scenen og plænen. Der er masser underholdning for børn (f.eks. hesteridning, ansigtsmaling, fodboldbane og meget mere) og voksne (B77's mandskor og pigtrådsmusik og meget mere).

Du støtter jo også ved at købe mad og/eller drikkevarer på pladsen og der er også opstillet indsamlingsbøtter på pladsen, hvis der er lidt 'mønt' i lommen (ellers kan du bruge mobilepay). Men det er slet ikke noget krav og du støtter ved bare at møde op. Vi er sammen om Rødovre, men vi er også sammen om at støtte vores fightere – og alle andre kræftramte eller tidligere kræftramte – og sammen støtte forskningen, så vi en dag kan knække koden på denne frygtlige sygdom.

På hjemmesiden www.stafetforlivet.dk/stafet/roedovre finder du alt om denne weekend, hvor der sker noget ved Rådhuset i Rødovre.

Luk