Menu

Nyhedsbrev 2020

image
08. april 2020 kl. 19:09

Coronavirus

Mandag 6. april meddelte statsminister Mette Frederiksen, at restriktionerne i det danske samfund forlænges til 10. maj i et forsøg på at mindske spredningen af coronavirus i Danmark. Vi bakker naturligvis op om myndighedernes retningslinjer. Det betyder, at alle aktiviteter aflyses eller udsættes til og med den 10. maj 2020. kommunen har stadig lukket Espelunden indtil videretil og med 10. maj 2020. Kommunen har lukket alle idrætsanlæg i Rødovre, hvorfor der ikke må ske træning i Avarta regi. Bestyrelsen vil gerne takke trænere og ledere for opbakningen til, at vi i fællesskab står sammen og ikke benytter anlægget.

Aflysninger

Som Statsministeriet oplyste på pressemødet, så er alle store arrangementer blevet rykket eller aflyst. Det betyder for AVARTA, at 80 og 90 er festen ikke bliver afholdt i maj måned, det samme gør sig gældende for Krigshistorisk Festival i juni måned.  AVARTA Cup 2020 bliver også aflyst. Besøg fra Fjellhamar Norge i maj og genbesøg i Norge til august er ligeledes aflyst.

Fodboldskolen

På nuværende tidspunkt ved vi ikke, om Fodboldskolen i uge 28 afholdes, men I informeres så snart vi har nyt fra DBU.

Kursus til træner/leder
B kursus del 2 er på nuværende tidspunkt blevet rykket til oktober 2020.

Vi vil løbende informere på hjemmesiden, ligesom der vil blive informeret på træner/leder-facebook siden. Pas godt på Jer selv og hinanden.

God påske fra Bestyrelsen

Luk