Menu

Espelundens Idrætsanlæg

Stort idrætsanlæg, der reelt hører under DBU Sjællands domæne, men som også benyttes af DBU København-klubben Rødovre til kampe.

Fodboldanlægget bestod i fuldt udbygget stand af en opvisningsbane med tribune uden et lysanlæg, et cafeteria, syv fodboldbaner, tre grusbaner, tre podefodboldbaner, seks minifodboldbaner og en rullehockeybane. Stadion benyttes som hjemmebane for Boldklubben Avarta og Islev Boldklub, som har deres klublokaler godt 100 meter nordøst fra stadion. Opvisningsbanen har plads til godt 6.000 tilskuere, heraf 460 overdækkede siddepladser på den ene langside. Derudover er der ståpladser rundt om banen og en græsbeklædt jordvold gør det ud for interimistiske siddepladser hele vejen rundt.

Anlæggets boldbaner anvendes desuden af fodboldafdelingen i Gymnastik- og Idrætsforeningen Orient som deres reservehjemmebane.

I 2018 angives, at anlægget omfatter 1 opvisningsbane, 5 11M-fodboldbaner, 7 minifodboldbaner, 4 podefodboldbaner, 1 grusbane samt 2 kunstgræsbaner - 2 af de tre oprindelige grusbaner er omdannet til kunstgræs.